Ät dig till orgasm.


Mycket saker påverkar hur vida vi får orgasmer eller inte och hur strka dom är. Här är lite mat du kan äta och förmodligen ha bättre sex!

Skaldjur, framförallt ostron har mycket mineraler sin zink och fosfor som sägs vara triggande för de manliga homonet testosteron.

Champagne är inte bara gott. Det sägs vara det bästa förspelet. Mängden alkohol i ett glas champagne är precis det lilla extra man behöver för att slappna av. Vin går bra det med!

Vaniljens lukt och smak sägs vara upphetsande. Så duka upp med rikligt med vanilj och låt doften spridas i rummet.

Choklad har nog alla hört är bra. Mörk choklad frigör nämligen kroppens egne rusningmedel anandamid, som får oss att känna oss gladare piggare och kåtare!

Koffeinet som finns i kaffe och även te inehåller ämnet dopamin (cola funkar inte!). De ämnet ger oss mer lust. Undersökningar har visat ett de par som dricker kaffe har mer sex (?).

Sparris verkar väldigt potenshöjande för män. (men tänk på att inte äta för mycket, då det möjligt kan smaka rätt äckligt för tjejen om ni har så kul *host*)

Käka rätt - ha bättre sex (?)


Kommentarer
Postat av: Emilia

Roligt att läsa om :D

2008-11-16 @ 19:40:00
URL: http://annaemiliadiveby.blogg.se/
Postat av: Dennis

Haha, det där med mörk chocklad måste jag prova. Har aldrig gillat det särskilt mycket men nu fick man ju en anledning åminstone!:)

2008-11-17 @ 02:09:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0