Leighton Meester


Har fått en önskan av miss.J att skriva om Leighton Meester, kanske mest känd som Blair Waldorf från GossipGirl.

Leighton är född den 9 april 1986 i florida, USA. Hon är känd från tv-serierna Surface, 24, Law & order, Veronica Mars. Men blev riktigt stor först efter GossipGirls genombrott hösten 2007. Där spelar hon den bitchiga och bortskämmda Blair. Innan hon vart skådis så adbetade hon som modell, med sina 163 cm.



Leighton har haft en minst sagt annan uppväxt än vad Blair har haft. Star har avslöjat att hon är född i ett fängelse i Texas. Mor och dotter fick bo i en liten lägenhet i anslutning till fängelset i 3 månader innan Leighton skickades till hennes släktingar. Även hennes pappa, farfar och faster har suttit i färngelse långa perioder. Tur att Leighton lyckades på ett annat spår!

Leighton har inte bara blivigt en duktig skådis utan också en inspirerande stilikon sen GossipGirl började sändas. här har vi en helt rätt look i paljetter i höst, en jätte söt "sjömans" inspirerad klänning och den lilla snygga svarta på röda mattan:




Det har också ryktats om att hon arbetar på ett debutalbum som sägs ska komma ut 2009. Leighton ska ha skrivit de flesta av låtarna på sitt album själv, ingen annan information har iallafall läkt ut, än..

så, nu vet ni mer om henne och hennes uppväxt!


Kommentarer
Postat av: josefine

jo jag ser det ;D tack så mkt !

2008-10-31 @ 14:25:00
URL: http://kkarbin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0